FULL SERVICE

Full service betekent bij ons ook echt Full service, dus niet alleen het standaard onderhoud maar net die stap extra! Tot de ontwikkeling van verbeterde onderdelen aan toe!

DIAGNOSE & REPARATIE

Door onze jarenlange ervaring met de italiaanse merken en dan vooral Alfa Romeo zijn wij in staat u met raad en daad bij te staan. We beschikken over merkspecifieke apparatuur om op de enig juiste manier diagnose te kunnen stellen. Daarnaast hebben we merkspecifieke gegevens zoals schema's en dergelijke ook allemaal tot onze beschikking. Op deze manier kunnen we u op dealerniveau van dienst zijn.

ONDERHOUD & APK

Naast onze voorliefde voor de italiaanse merken onderhouden we uiteraard ook andere merken, we beschikken naast onze merkspecifieke apparatuur ook over universele apparatuur waarmee we 95% van het nederlandse wagenpark kunnen uitlezen en resetten. En uiteraard doen we voor u de jaarlijkse APK keuring. Als u dit in combinatie met een grote onderhoudsbeurt doet wordt de auto gratis gekeurd en daarna gewassen! 

AIRCO SERVICE

Om een totaalconcept te krijgen hoort Aircoservice uiteraard ook tot ons servicepakket. Dit gaat verder dan alleen het afvullen van het systeem, maar ook het diagnosestellen aan het systeem hoort daarbij. We zoeken hierbij naar eventuele lekkages, maar ook andere storingen kunnen verholpen worden. Van het bedieningspaneel tot aan de pomp, van het kachelhuis tot aan de condensor. Full service dus!

VELGEN RICHTEN

Nieuw in ons service pakket is het richten(uitdeuken) van lichtmetalen velgen. We hebben hiervoor vorig jaar een richtbank aangeschaft. Gezien mijn ervaring uit het verleden bij een bedrijf dat zich hierin heeft gespecialiseerd, ben ik hiermee begonnen. Wij zijn als autobedrijf één van de zeer weinige die dit kunnen bieden. Bel of mail ons voor een prijsopgaaf of afspraak!